Het Beste Sanitair
Top sanitairtrends van 2021: What's Hot and What's Not?

Top sanitairtrends van 2021: What's Hot and What's Not?

Geplaatst door 13-10-2021 19:31 door Sophie Jacobiatus

Als je erover denkt om dit jaar je sanitair op te knappen, dan heb je geluk - er zijn enkele geweldige trends en innovaties die je moet kennen voor 2021. Om je te helpen de best geïnformeerde beslissing te nemen als het gaat om de keuze van je sanitair, zijn hier de top sanitair trends van 2021, wat hot is en wat not!

Designs That Give Your Plumbing the Edge: Als het om sanitair gaat, kunnen de esthetiek en het ontwerp van je armaturen het verschil maken. Voor 2021 is strakheid de trend en kiezen voor stukken met een meer gestroomlijnd uiterlijk is een geweldige manier om je badkamer of keuken de extra 'pop' te geven die het nodig heeft. Met mat afgewerkte kranen, messing en gunmetal ontwerpen en badkamerkranen met zichtbare leidingen kun je echt een modern stedelijk randje aan je ruimte toevoegen.

Slimme technologie: Slimme technologie is in opkomst, waardoor je je sanitair kunt bedienen met een druk op de knop van je telefoon, tablet of ander apparaat. Slimme kranen, douches, boilers en zelfs toiletten worden erg populair in de huidige, door technologie gedreven wereld, waardoor je kunt genieten van het gemak van geautomatiseerd sanitair in het comfort van je eigen huis: Milieuvriendelijk sanitair wordt steeds populairder, en daar is een goede reden voor. Niet alleen helpen duurzame sanitairontwerpen om waterverspilling tegen te gaan, maar ze helpen vaak ook om geld te besparen! Slimme watersystemen, zoals die welke het verbruik monitoren, kunnen je helpen het waterverbruik in je huis bij te houden en waar nodig aan te passen. Milieuvriendelijke kranen, douches en toiletten kunnen ook tot 40% minder water verbruiken dan hun traditionele tegenhangers, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elk huis: Een andere trend die we dit jaar steeds populairder zien worden is de integratie van low-flow toiletten. Met low-flow toiletten kun je minder water gebruiken en toch evenveel doorspoelen. Bovendien zijn ze nog goed voor het milieu ook!

Zo, voordat je begint aan je 2021 sanitair update, zorg ervoor dat je deze top trends en innovaties in overweging neemt. Zoek ontwerpen die modern en strak zijn, integreer smart tech voor het ultieme gemak, kies milieuvriendelijke opties voor een kosten- en milieuvoordeel, en overweeg low-flow toiletten voor het verminderen van waterverspilling. Houd deze trends in gedachten en je bent goed op weg naar een sanitair systeem dat zowel stijlvol als duurzaam is!